Ferida l'ambaixadora sèrbia a Andorra per una agressió a Madrid

L'agressor va fugir immediatament del lloc dels fets

Irene Sarac
Joel Picón
09/09/2024
1 min

Andorra la VellaL'ambaixadora de Sèrbia a Andorra, Irena Sarac, va ser víctima d'una agressió la nit passada al voltant de les 20.00 hores al carrer Príncipe de Vergara, a Madrid. Segons va informar l'Oficina de Diplomàcia Pública i Cultural del Govern de la República de Sèrbia a les seves xarxes socials, un home amb accent albanès es va acostar a Sarac mentre parlava per telèfon i, després de preguntar-li si era sèrbia, la va agredir amb una puntada per l'esquena, fent que caigués a terra.

L'agressor va fugir immediatament del lloc dels fets, mentre que Sarac va patir ferides a l'esquena i dolor a conseqüència de l'impacte, segons fonts de l'ambaixada sèrbia, les quals també han confirmat que l'ambaixadora presentarà una denúncia.

El ministre d'Afers Exteriors de Sèrbia, Marko Djuric, ha condemnat enèrgicament l'atac. "Condemno fermament l'atac físic a l'ambaixadora al centre de Madrid. Exigim una investigació exhaustiva i la responsabilització de les autoritats pertinents per aquest escandalós incident", ha expressat Djuric a través de la seva xarxa social X. Finalment, el ministre ha destacat que aquest tipus de violència és "inacceptable" i ha exigit una resposta "ràpida i decisiva" per part de les autoritats espanyoles.

stats