Successos 04/07/2024

Grefg assegura que un individu va intentar entrar a casa seva de matinada a Andorra

Segons el streamer murcià, van estar a punt de patir una inflitració al seu domicili en plena nit i van haver de recórrer a la policia

Joel Picón
1 min
The Grefg durant la retransmissió / Twitch

Andorra la VellaEls streamers sovint perden la seva intimitat per ser figures públiques. Això és el que ha passat a TheGrefg i els seus amics del ‘Escuadrón Salchichón’. Segons el streamer murcià, van estar a punt de patir un assalt de morada en plena nit i van haver de recórrer a la policia.

Segons ElMarca, theGrefg, un dels streamers de parla hispana més reconeguts, qui és resident a Andorra amb Agustín51, Ampeter i Vicens van patit un intent d'assalt: “L’altre dia va venir un noi a la una de la matinada amb un cotxe amb matrícula alemanya. Agustín el va començar a gravar des de la seva habitació i va dir: ‘Chavales, acaba de venir un chico’. El noi es volia colar a casa, va obrir la porta de fora i Agustín li va dir des de l’habitació què feia, i el noi li va respondre que no faria res”, explicava TheGrefg, sorprès per la situació.

El noi va tornar al seu cotxe i es va posar a dormir a la porta de la casa. Els creadors de contingut van trucar a la policia, i l’assaltant va explicar als agents que li agradava anar allà a dormir. No és la primera vegada que els streamers viuen situacions similars.

stats