Successos 03/07/2024

Una jubilada francesa investigada per més de cent viatges a Andorra per proveir el poblet de tabac i alcohol

Els gendarmes han detingut la dona a la comuna de Soual i la justícia li demana tres anys de presó i 80.000 euros de sanció

ARA Andorra
1 min
La comuna de Soual on s'ha produït la detenció.

Andorra la VellaEls gendarmes de Labrugruière (Tarn) han detingut una jubilada de la comuna de Soual perquè havia establert un negoci per abastir els veïns de tabac i alcohol a baix cost. Per fer-ho, la dona viatjava regularment a Andorra, i els gendarmes han contrastat més de cent viatges, per comprar alcohol i tabac que després revenia aconseguint un benefici important. S'ha detallat que la dona tenia una vintena de clients regulars que compraven el tabac i l'alcohol a la jubilada.

En el registre del domicili de la dona, els gendarmes van trobar quaranta-tres cartons de tabac, una cinquantena d'ampolles d'alcohol i 3.750 euros en efectiu. La jubilada ha estat processada pel tràfic i venda il·legal de mercaderies. La fiscalia li demana tres anys de presó i una multa equivalent al doble del benefici obtingut en els últims temps. Concretament, la sanció a la que s'exposa és de 79.200 euros.

stats