En llibertat provisional el pare acusat d'agredir sexualment el seu fill a Puigcerdà

El jutjat número 2 de la Seu d'Urgell manté oberta la investigació després de la detenció del pare el cap de setmana passat

Jutjats de la Seu d'Urgell
ARA Andorra
22/10/2024
1 min

Andorra la VellaEl jutjat d’instrucció número 2 de la Seu d’Urgell ha deixat en llibertat provisional un home detingut per una presumpta agressió sexual al seu fill de 4 anys a Puigcerdà.

Segons han informat des del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en un comunicat, el magistrat va acordar dissabte passat que l’investigat es presenti al jutjat quan sigui requerit i que la guarda i custòdia del menor quedi a càrrec de la seva mare.

Segons RàdioSeu, s’ha fixat un règim de visites amb intervenció de tercers. La causa continua oberta. La detenció es va produir divendres a la nit. En el moment de l’arrest, segons ha publicat l'ACN de fonts judicials, hi havia "indicis clars" d’un presumpte delicte per agressió sexual a menor de 16 anys.

Des de SER Catalunya han detallat que l’home nega l'agressió i ha donat una versió contrària a la de la denúncia. El cap de setmana passat l'home va romandre una nit a la comissaria de Puigcerdà, abans de passar a disposició judicial del jutjat de la Seu d’Urgell. Allà se li va tornar a prendre declaració, tant a ell com a alguns testimonis dels fets.

stats