Successos 21/07/2024

Nou accident d'un parapentista prop de la Seu d'Urgell

Un parapentista ha resultat ferit lleument en un accident aquest dissabte al terme municipal de Fígols i Alinyà

ARA Andorra
1 min
Parc de Bombers Voluntaris de Coll de Nargó. /(@bombersnargo

Andorra la VellaUn parapentista ha resultat ferit lleument en un accident aquest dissabte al terme municipal de Fígols i Alinyà. Els fets s’han produït a la tarda.

Segons RadioSeu, Els Bombers de Coll de Nargó han informat que diverses dotacions han estat activades arran de l’avís d’aquesta incidència, que ha tingut lloc a la zona de Forn, a l’entrada de la població. En el rescat hi han treballat efectius del GRAE de la Seu d’Urgell. També s’hi han desplaçat una unitat dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM. Després de ser localitzat i de la primera atenció mèdica, el ferit ha estat traslladat al Sant Hospital de la Seu.

D’altra banda, encara en l’apartat de successos, els Agents Rurals han informat que aquest cap de setmana el risc d’incendis s’ha situat a nivell moderat a bona part de l’Alt Urgell, després d’un començament d’estiu tranquil en què la majoria de dies hi ha hagut perill baix o fins i tot nul.

El mapa del Pla Alfa, que s’actualitza cada dia, ha indicat aquest dissabte que ara mateix està en nivell groc (perill moderat) quasi tota la vall del Segre al pas per l’Alt Urgell, a més de zones de mitja muntanya a prop d’aquest eix central de la comarca. A la part sud (Oliana, Peramola i Bassella), el perill ja és alt -color taronja- i puntualment molt alt -color vermell- a la part més meridional del municipi de Bassella.

stats