Successos 24/07/2024

Recuperen el cos sense vida del menor desaparegut al pantà de Sant Antoni

Després de descartar que el noi hagués quedat atrapat en les boques dels desaigües, la recerca es va centrar al fons del pantà

ARA Andorra
1 min
Imatge del pantà de Sant Antoni

Andorra la VellaEls Mossos d’Esquadra han localitzat aquest dimecres el cos del noi de 14 anys que va desaparèixer dissabte al pantà de Sant Antoni, a Talarn (Pallars Jussà). El telèfon d’emergències 112 va rebre l’alerta dissabte a les 12.33 h, quan uns banyistes van informar que el noi havia entrat a l’aigua i no havia tornat a sortir. Els Bombers van iniciar la recerca amb una immersió a les dues de la tarda. El pantà té una orografia complicada, amb zones de poca profunditat que cauen abruptament fins a 60 metres.

Després de descartar que el noi hagués quedat atrapat en les boques dels desaigües, la recerca es va centrar al fons del pantà, complicada per la presència de sediments. Les immersions s’han coordinat amb Endesa per garantir la seguretat i el cabal ecològic del riu Noguera Pallaresa. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha proporcionat suport psicològic a la família del menor.

Col·laboració andorrana

També tres submarinistes del cos de Bombers d’Andorra van participar en el dispositiu de recerca reactivat pels bombers de la Generalitat per buscar el noi desaparegut. En total, deu dotacions de bombers, incloent-hi vuit efectius del GRAESub, bombers en barca del parc de Balaguer, personal logístic i comandaments, van treballar durant tot el dia per trobar el jove.

stats