Rescaten un escalador a Fígols i Alinyà

Els Bombers han extret un aficionat que havia patit una caiguda en una zona d'arbustos a la via ferrada de Roca Narieda, aquest dimarts al migdia

Rescat d'un escalador a Roca Narieda.
ARA Andorra
02/10/2024
1 min

Andorra la VellaEls Bombers de la Generalitat han rescatat aquest dimarts un escalador que s'havia lesionat a la via ferrada de Roca Narieda, al terme municipal de Fígols i Alinyà.

Segons ha informat la Direcció General d'Emergències i recull Ràdio Seu, l'avís de l'accident s'ha rebut cap a 2/4 de 2 del migdia. En arribar al lloc dels fets, els agents han localitzat el ferit i tot seguit l'han immobilitzat i l'han extret en llitera. Més endavant l'han evacuat amb l'helicòpter medicalitzat del SEM, que l'ha traslladat a un centre sanitari. L'home havia caigut en una zona d'arbustos d'aquesta àrea d'escalada de l'Alt Urgell.

També aquest dimarts, els Bombers han hagut d'excarcerar dues persones que havien quedat atrapades dins un turisme després de patir una sortida de via al municipi de Campelles, al Ripollès. Els fets s'han produït a 2/4 d'11 del matí al camí que mena cap al refugi de Pla de Prats. Per extreure-les, s'ha assegurat prèviament el vehicle amb una eslinga.

stats