Successos 09/09/2024

El turista detingut per apunyalar la dona té antecedents per violència de gènere

L'agressor va fer servir una fulla de 9,5 centímetres segons detalla la policia

ARA Andorra
1 min
L'edifici de la policia.

Andorra la VellaLa policia informa que va detenir la matinada de dissabte, en un hotel de la capital, un turista de 26 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la vida humana independent i d’un delicte contra la llibertat després d’agredir la parella amb una arma blanca.

L’avís el van donar des de l’establiment quan van sentir crits i cops provinents d’una de les habitacions. Quan els agents van arribar, la dona presentava diversos talls profunds per tot el cos que l’agressor li hauria fet amb una navalla amb una fulla de 9,5 centímetres mentre l’amenaçava de mort. Prèviament, també l’hauria colpejat. Amb ells també es trobava la filla menor de la víctima, de 4 anys, que va presenciar tota l’agressió.

L’arrestat, a qui també es va acusar de delictes contra la funció pública i contra l’honor per resistir-se amb agressivitat a la detenció i insultar els policies, té diversos antecedents per violència de gènere al seu país d’origen.

A causa de la gravetat de les lesions, la dona va ser traslladada d’urgència a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i, posteriorment, a un centre sanitari de València.

stats